Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Kalender van activiteiten met landelijk/regionaal belang
RED HAT SOCIETY CONVENTIE ZATERDAG 20 april 2013 PROGRAMMA
Met trots bieden wij het programma aan voor deze onvergetelijke dag:
10.00 uur Vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur
Start Kunst of Kitsch Markt op het Stadsplein Aankomst Red Hatters. Men komt via metro, auto en zelfs een bus uit Heerenveen. Muzikaal onthaal op het Metrostation Capelle centrum. Ontvangst door Talented Ladies bij Bomeneiland. Hier vindt registratie en uitdelen van de toegangsbewijzen/infotasjes plaats. Kopje koffie met wat lekkers.
Wij, De Talented Ladies, zijn herkenbaar aan onze vrijwel identieke paarse hoeden. 21 april 2013 vieren wij namelijk ons 5 jarig jubileum.
10.15 -11.00 uur 11.00 uur
Vrouwenkoor Jade zingt op het Stadsplein Balkonscène: Burgemeester Frank Koen, geflankeerd door Queen Eleonora en Vice Queen Mary, heet jullie welkom vanaf het Rabobank balkon.
Vanaf het balkon maakt de fotograaf sfeerbeelden van de rood paarse zee Red Hatters.
11.15 uur
Achter de fanfare EMM in optocht van Stadsplein door winkel- centrum De Koperwiek, via Kerklaan en Dorpsstraat naar aanlegsteiger in Vuijkpark.
Vervoer slecht ter been zijnde Hoogheden per auto of Tuk Tuk (svp van tevoren per mail doorgeven of hier gebruik van gemaakt wenst te worden!)
11.45 uur 12.30 uur tot 15.30 uur 13.30 uur tot 15.00 uur 12.15 uur tot15.30 uur 15.15 uur 15.30 uur 16.00 uur tot 17.00 uur
Aan boord van De Majesteit waar wij met een Kir Royal op elkaar toasten. Varen over de IJssel en de Maas richting Rotterdam en terug. De Skyline van Rotterdam is voluit te bewonderen! Luxueus warm en koud Buffet. Koffie, thee, fris, wijn en bier gedurende de tijd aan boord. Doorlopend programma op De Majesteit: *Welkom aan boord *Optreden Red Hat Koor REDtekeHAT * Altijd prijs Tombola à € 1,- per lot met kans op 2 hoeden, geschonken door onze hoedenmaaksters Lady Cappelli en Lady Sisi * Kostbaarhedentaxateur taxeert objecten die in een hoed passen. Je kan ook vanaf een foto laten taxeren! * Silhouet tekenaars * Meezing medley * Hoofdmassage * Hoedje/bootje vouwen met wens * verkooptafels met hoeden en sieraden Vlagoverdracht aan volgend organiserend Chapter Van boord, inleveren badges. Percussieband van EMM speelt aan vaste wal. In optocht terug naar Stadsplein. Te water laten van wenshoedjes/bootjes in "zwembad" op Bomeneiland. Tegen inlevering van het toegangsbewijs ontvang je op het Bomeneiland ons afscheidscadeau. Ieder gaat haars weegs over de Markt of winkelt in de Koperwiek. Einde Kunst of Kitsch Markt. Mogelijkheid om een terrasje te pikken, er zijn 5 horecazaken direct aan het Stadsplein gelegen.
De kunstenaars op de K of K markt bieden je de mogelijkheid om aangeschafte kunst of kitsch bij de kraam in bewaring te geven tot aan het einde van de dag. Zo hoef je niet de hele dag te lopen met aangeschafte kunst of kitsch. Op onze site: http//: talentedladies.wordpress.com zullen wij de webadressen van de deelnemende kunstenaars en verkoopsters vermelden. Zo kun je van te voren al genieten van de diversiteit in het aanbod van de Kunst of Kitsch en wie weet zie je al iets aantrekkelijks!!!! ** belangrijk: Op de boot kan alleen contant afgerekend worden bij de verkooptafels. Als je een kans wilt wagen bij de Tombola met hoedenverloting zorg dan dat je losse euro's bij je hebt! Dit is de enige extra uitgave in het programma, al het overige is inclusief!
U bent bezoeker: