Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Nederlandse rode hoeden activiteiten en de pers
woensdag 13 april 2011
Odeon voor één dag Red Hat House
ZWOLLE Theater Odeon verandert donderdag 21 april voor één dag in Red Hat House. Er worden die dag zo'n 450 dames, gekleed in paarse kledij en met rode hoed en dito accessoires. verwacht. Dit alles in het kader van de jaarlijkse Conventie van Red Hat Society Nederland, dit keer georganiseerd door de chapter VeerigVerder in Zwolle.
Red Hat Society is een organisatie met inmiddels zo'n 100 afdelingen in Nederland. Jaarlijks organiseert één van de afdelingen een landelijke conventie. De afdeling Zwolle is nu organisatrice en wil op 21 april a.s. graag aan de andere dames uit Nederland laten zien wat Zwolle te bieden heeft. Rond de klok van 10.00 uur worden de 450 fraai uitgedoste dames op het station in Zwolle verwacht. Onder leiding van de Hanzekoopman en zijn gevolg wandelen zij van daar in optocht naar Theater Odeon.
Aldaar wordt een gevarieerd programma geboden onder de titel Zwolle heeft HAT!! Onder andere zijn er optredens van Maria Hol (docent cello), Alet Boukes (stadsdichteres), Rob Krot (zanger, liedjes- schrijver, troubadour), Opera della Casa (opera cabaret) en het RHS koor, RedtekeHat. Onder leiding van docenten van Deltion College verzorgen studentes een modeshow en jureren zij de ´verkiezing van de mooiste hoed´.
U bent bezoeker: