Last updated 14 mei  2017 - Verandering ”Pers & Media en Kalender”
Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Klik op banner voor meer informatie
Introductie Chapters Kalender Nieuws Fotopagina Pers & Media Meespelen Gastenboek Red Hat Society Ontwerp Contact
Kalender van activiteiten met landelijk/regionaal belang
Uitnodiging
Dordrecht, 12 september 2013   Lieve Queens en Vice Queens van Nederland en België, Graag wil ik jullie uitnodigen voor de jaarlijkse Queenslunch op donderdag 24 oktober in onze mooie stad  Dordrecht. Onder het genot van een hapje en drankje is het gezellig bijpraten, nieuwtjes uitwisselen en  vriendschappen te hernieuwen of nieuwe te sluiten.   In de historische binnenstad van Dordrecht aan de langste winkelstraat van Nederland te midden van oude  monumentale panden en gevels ligt “Grand Café Dordts Genoegen” waar de Queens en hun Vices vanaf 12.30  uur welkom zijn en ontvangen worden met een kopje koffie of thee, je de gelegenheid krijgt om je beeldige  neusje te poederen en bij te praten met je Redhatvriendinnen. Grand Café Dordts Genoegen is vorig jaar nog  uitgeroepen tot het leukste restaurant van Dordrecht en een oergezellig trefpunt in het hartje van Dordrecht  aan het Scheffersplein, ook wel hét horecaplein van Dordrecht genoemd. Hun devies? “Geen Groter Genoegen  dan Dordts Genoegen”.  
Om 14 uur wordt de lunch geserveerd. We beginnen met een kopje verse Italiaanse tomatensoep, gevolgd door  een rundvleeskroket, huisgemaakte tonijnsalade, jong belegen kaas en boerenham, zoet beleg en roomboter,  twee luxe minibroodjes, maisbrood en waldkornbrood en we sluiten het af met een ijscoupe. Uiteraard wordt  dit alles geserveerd met een kop koffie, een glas melk of karnemelk. Kortom; een genoeglijke Dordtse  Koffietafel !!   De lunch inclusief koffie of thee bij de ontvangst kost € 24,50 en ik wil jullie vragen om mij zo spoedig mogelijk  te laten weten of je mee doet aan de Queenslunch in Dordrecht. De uiterste inschrijfdatum is 3 oktober.  Overige dranken kunnen per tafel gekocht worden voor eigen rekening middels consumptie-munten voor €  1,75 per stuk.   Voor een glas huiswijn vragen zij 2 munten, fris of bier en koffie of thee (buiten wat er vòòr en tijdens de lunch  wordt geserveerd) is 1 munt.Redhatvriendinnen ik zie jullie graag op donderdag 24 oktober in Full Regalia  zodat wij weer eens ouderwets de stad Rood/Paars kunnen kleuren en onze boa’s kunnen laten wapperen.   Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!  
Queeniegroetjes Queen Didi Redhats in the Sunset Dordrecht Mail: didikane@kpnmail.nl  Internet: www.sunsetladies.nl 
P/S Voor de liefhebsters (en welk Redhatijdeltuitje is dat niet??) het is koopavond op donderdag in Dordrecht.   Dienstmededelingen:   Als je met de trein komt is het ongeveer 15 minuten lopen. Loop rechtdoor over de Stationsstraat, steek over en  vervolg de weg rechtdoor over de Johan de Witstraat. Je komt bij een rotonde en die steek je recht over, aan de  linkerhand ligt Saturn, je vervolgt je weg met een lichte draai naar links. Aan de linkerkant zie je C&A en de  Hema. Loop door totdat je bij de 2e kruising de Voorstraat ziet. Sla rechtsaf en na ongeveer 100 meter zie je  Dordts Genoegen aan je rechterkant 2 deuren verder dan de V&D.   Je kunt vanaf het station ook de bus nemen. Lijn 10A, stap uit bij halte Scheffersplein en steek het plein over.  Je ziet dan vanzelf Grandcafé Dordts Genoegen recht tegenover je. De bus gaat om de 20 minuten en de rit  duurt ongeveer 7 minuten.   Parkeren in Dordrecht is duur, maar als je toch met de auto komt:   Is parkeergarage Visstraat Korte Breestraat 5 3311 GR het dichtste bij Dordts Genoegen. Kosten € 1,20 per 45  minuten of € 16,00 dagtarief. Als je de garage uitkomt en direct rechtsaf gaat en dan weer rechtsaf, loop je op  de Voorstraat. Ongeveer 150 meter verder aan je rechterhand zie je Dordts Genoegen, 2 deuren verder dan  V&D. Garage Spuihaven, € 1,40 per uur of € 14,00 dagtarief ligt iets verder weg maar goed te doen. Als je de garage  uitkomt, steek je over, komt over een houten bruggetje, loop je rechtdoor en aan het eind van het smalle  straatje sla je rechtsaf. Je bent dan al op de Voorstraat. Na ongeveer 500 meter zie je Dordts Genoegen aan de  rechterkant naast de V&D.   De plattegrond van het centrum en de gegevens over parkeer-garages kun je terug vinden op  www.centrumdordrecht.nl