Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Kalender van activiteiten met landelijk/regionaal belang
Na het enorme succes en de fantastische ervaringen van de laatste Red Hat Society cruises in 2009 en 2011 is het Queen Annette van de Red Hats Limbourgh opnieuw gelukt om speciaal voor de Nederlandse en Belgische Red Hat Society in mei 2013 een speciale cruise te organiseren.
Spanish Pilgrimage cruise 2013
Alleen nog te boeken op wachtlijst
Wat te denken van een exclusieve Red Hat Society excursie naar Santiago de Compostela, één van de belangrijkste plaatsen van het christendom en de bestemming van pelgrims die van heel Europa en zover als het Midden-Oosten komen. Het oude stadscentrum is een net van smalle middeleeuwse steegjes en pleintjes bij prachtige historische gebouwen. Santiago de Compostela in zijn geheel is uitgeroepen tot nationaal monument en na Jeruzalem en Rome de meest heilige plaats in de wereld. Een plek waar velen van ons wel eens naar toe zouden willen gaan, maar daar nooit aan toekomen. Het is haar wederom gelukt om speciaal voor leden van de Red Hat Society in Nederland en België geweldige prijzen te krijgen en is het niet fantastisch samen voor fun en vriendschap te gaan. Het idee is ontstaan door de al jarenlang succesvolle Red Hat Society cruises in Amerika. En waarom zij wel en wij dan niet? Laat u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat verwennen op het 4++ sterren schip de Costa NeoRomantica en geniet van de vele havens die worden aangelopen.
Havens: Savona, Barcelona, Palma de Majorca, Malaga, Cádiz, Lissabon, Vigo, La Coruña, Dover en Amsterdam. (Vigo en La Coruña wordt speciaal aangelopen voor de Red Hat Society Santiago de Compostella volle dagtocht excursie). Om bedrijfstechnische redenen en exclusiviteit van de Red Hat Society kunnen we prijzen en faciliteiten niet direct publiceren.
Voor meer uitgebreide informatie: klik hier
Op sommige computers, zoals Apple met Macintosh besturingssysteem werkt de knop "Verstuur" op de aanvraag voor meer informatie misschien niet. We verzoeken u in dat geval gewoon een mailtje te sturen aan Queen Annette met verzoek voor informatie. Mail queen@redhatlimbostars.nl Voor vragen kun je ook bellen met Queen Annette: telefoon 077-4746065 Foto's van de laatste RHS Baltic cruise 2009 en Fjorden cruise 2011 zijn te zien op: www.theopieterman.nl. Klik de knopjes “RHS Baltic 2009” of “RHS Fjorden 2011” Annette Pieterman Queen Red Hats Limbourgh Roermond 14 augustus 2012
U bent bezoeker: