Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Kalender van activiteiten met landelijk/regionaal belang
UITNODIGING Red Hat Society 2011 cruisegangers
Op zondag 13 februari 2011 organiseren Queen Monique van de Haagse Red Hat Single Society en Queen Annette van de Red Hats Limbourgh een informatie en kennismaking middag in het midden van het land. Deze middag is vooral bedoeld voor alleenstaande (reizende) dames om met elkaar kennis te maken en te zien wie met wie het beste een hut kunnen of willen delen. Je kunt dan afspraken maken over bijvoorbeeld vroeg of laat naar bed, douchen, middagdutje of niet, roken niet roken en nog veel meer. Ook is het natuurlijk leuk om de toch wel grote groep alleenstaanden op voorhand al kennis met elkaar kunnen maken en elkaar tijdens de cruise al kennen, wat voor de (echt)paren toch weer anders is. Uiteraard zijn ook alle andere dames (en partners) welkom, die gewoon een leuke middag willen hebben met toekomstige cruisegangers of vragen hebben hoe het op een cruiseschip toegaat, het wel of niet boeken van excursies (de excursies van de HAL zijn over het algemeen veel te duur), suggesties over extra Red Hat Society evenementen. Ik denk dan bijvoorbeeld op de laatste dag op zee na de Royal Dutch High Tea aan het organiseren van een FANCY RED HAT party in samenwerking met de Jewelry en Diamond shop en we in één of andere lounge kunnen paraderen met de mooiste juwelen en een opgepimpte versierde hoed. Voor de mooiste of leukste hoedencreatie zouden we dan een prijsje ter beschikking kunnen stellen. Ook zouden we kunnen praten over een gezamenlijke Red Hat activiteit zoals laatst in St. Petersburg in één van de havens die we aandoen.
Zondag 13 februari 2011 Aanvang 12.00 uur In het voormalig koninklijke station van Baarn (met de nog steeds originele wachtruimte van de koninklijke familie) Eethuys-Café de Generaal Lt. Generaal van Heutszlaan 5 3743 JL Baarn Tel: (035) 5421784 Internet: http://www.degeneraal.nl/
Op loopafstand van het nieuwe station van Baarn, dat vanuit elke richting van het land goed te bereiken is en ook is er meer dan genoeg gratis parkeerruimte als je met de auto mocht komen. Er is verder geen bijzonder programma en als je wilt kun je gewoon op eigen kosten iets drinken of eten zoals je op de menukaart kunt vinden. Uiterlijk om 16.00 uur is het voorbij. Wel is het erg belangrijk om in verband met de organisatie en te reserveren ruimte, dat je vóór 15 januari 2011 even naar Queen Annette mailt of je komt.
U bent bezoeker: