Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Meespelen
Lid worden van de Red Hat Society is leuk en makkelijk voor iedere vrouw ouder dan 50 jaar, die plezier wil maken en dat niet wil onderdrukken. Bij de activiteiten ben je verplicht een rode hoed te dragen met daaronder iets van paarse kleding. Nog geen 50 en toch willen meedoen. Dat kan … maar dan draag je een roze hoed en lila kleding.
De moederorganisatie van de Red Hat Society is in Amerika gevestigd. Nederlandse chapters zijn allemaal lid van de Amerikaanse organisatie. De naam Red Hat Society is een geregistreerde en beschermde naam, die alleen door officieel geregisteerde chapters gebruikt mag worden. Het gebruik door niet geregistreerde chapters is illegaal en strafbaar. Niet officiële chapters of individuen worden geweerd op Red Hat Society evenementen.
Meedoen bij een bestaande chapter.
Meld je aan bij een reeds bestaande chapter. Sommige chapters zijn gesloten voor nieuwe leden of hebben een wachtlijst. Klik op " chapters " om te zien wat er bij jou in de buurt is. Klik dan op de plaatsnaam en je kunt een berichtje sturen naar de plaatselijke Queen.
Start je eigen chapter en wordt zelf Queen.
Gewoon de rode hoed op, wat media aandacht en leden komen van zelf of start met wat kennissen en vriendinnen. Kosten USD $ 49,00 per jaar voor de chapterregistratie. Chapterleden kunnen, maar hoeven niet te worden aangemeld.
Klik links op “red hat society”. Dit is de homepage van onze Amerikaanse moederorganisatie en ga dan naar “how to join” en “start your own chapter”. De weg wijst vanzelf. Ook kun je “hier klikken” om het inschrijfformulier en kies voor Queen direct te krijgen.
U bent bezoeker: