Red Hat Society in Nederland
Ontwerp en copyright Red Hats Limbourgh
Kalender van activiteiten met landelijk/regionaal belang
Uitnodiging
Dordrecht, 12 september 2013 Lieve Queens en Vice Queens van Nederland en België, Graag wil ik jullie uitnodigen voor de jaarlijkse Queenslunch op donderdag 24 oktober in onze mooie stad Dordrecht. Onder het genot van een hapje en drankje is het gezellig bijpraten, nieuwtjes uitwisselen en vriendschappen te hernieuwen of nieuwe te sluiten. In de historische binnenstad van Dordrecht aan de langste winkelstraat van Nederland te midden van oude monumentale panden en gevels ligt “Grand Café Dordts Genoegen” waar de Queens en hun Vices vanaf 12.30 uur welkom zijn en ontvangen worden met een kopje koffie of thee, je de gelegenheid krijgt om je beeldige neusje te poederen en bij te praten met je Redhatvriendinnen. Grand Café Dordts Genoegen is vorig jaar nog uitgeroepen tot het leukste restaurant van Dordrecht en een oergezellig trefpunt in het hartje van Dordrecht aan het Scheffersplein, ook wel hét horecaplein van Dordrecht genoemd. Hun devies? “Geen Groter Genoegen dan Dordts Genoegen”.
Om 14 uur wordt de lunch geserveerd. We beginnen met een kopje verse Italiaanse tomatensoep, gevolgd door een rundvleeskroket, huisgemaakte tonijnsalade, jong belegen kaas en boerenham, zoet beleg en roomboter, twee luxe minibroodjes, maisbrood en waldkornbrood en we sluiten het af met een ijscoupe. Uiteraard wordt dit alles geserveerd met een kop koffie, een glas melk of karnemelk. Kortom; een genoeglijke Dordtse Koffietafel !! De lunch inclusief koffie of thee bij de ontvangst kost 24,50 en ik wil jullie vragen om mij zo spoedig mogelijk te laten weten of je mee doet aan de Queenslunch in Dordrecht. De uiterste inschrijfdatum is 3 oktober. Overige dranken kunnen per tafel gekocht worden voor eigen rekening middels consumptie-munten voor 1,75 per stuk. Voor een glas huiswijn vragen zij 2 munten, fris of bier en koffie of thee (buiten wat er vòòr en tijdens de lunch wordt geserveerd) is 1 munt.Redhatvriendinnen ik zie jullie graag op donderdag 24 oktober in Full Regalia zodat wij weer eens ouderwets de stad Rood/Paars kunnen kleuren en onze boa’s kunnen laten wapperen. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!
Queeniegroetjes Queen Didi Redhats in the Sunset Dordrecht Mail: didikane@kpnmail.nl Internet: www.sunsetladies.nl
P/S Voor de liefhebsters (en welk Redhatijdeltuitje is dat niet??) het is koopavond op donderdag in Dordrecht. Dienstmededelingen: Als je met de trein komt is het ongeveer 15 minuten lopen. Loop rechtdoor over de Stationsstraat, steek over en vervolg de weg rechtdoor over de Johan de Witstraat. Je komt bij een rotonde en die steek je recht over, aan de linkerhand ligt Saturn, je vervolgt je weg met een lichte draai naar links. Aan de linkerkant zie je C&A en de Hema. Loop door totdat je bij de 2e kruising de Voorstraat ziet. Sla rechtsaf en na ongeveer 100 meter zie je Dordts Genoegen aan je rechterkant 2 deuren verder dan de V&D. Je kunt vanaf het station ook de bus nemen. Lijn 10A, stap uit bij halte Scheffersplein en steek het plein over. Je ziet dan vanzelf Grandcafé Dordts Genoegen recht tegenover je. De bus gaat om de 20 minuten en de rit duurt ongeveer 7 minuten. Parkeren in Dordrecht is duur, maar als je toch met de auto komt: Is parkeergarage Visstraat Korte Breestraat 5 3311 GR het dichtste bij Dordts Genoegen. Kosten 1,20 per 45 minuten of 16,00 dagtarief. Als je de garage uitkomt en direct rechtsaf gaat en dan weer rechtsaf, loop je op de Voorstraat. Ongeveer 150 meter verder aan je rechterhand zie je Dordts Genoegen, 2 deuren verder dan V&D. Garage Spuihaven, 1,40 per uur of 14,00 dagtarief ligt iets verder weg maar goed te doen. Als je de garage uitkomt, steek je over, komt over een houten bruggetje, loop je rechtdoor en aan het eind van het smalle straatje sla je rechtsaf. Je bent dan al op de Voorstraat. Na ongeveer 500 meter zie je Dordts Genoegen aan de rechterkant naast de V&D. De plattegrond van het centrum en de gegevens over parkeer-garages kun je terug vinden op www.centrumdordrecht.nl
U bent bezoeker: